Nieuws

Pagina 1 van 5 > >>


Datum : 16-07-2017
Beste leden, wat ging dat snel. Wij hebben al 28 aanmeldingen voor het varen in het Streekbos. Degene die zich nu nog opgeven komen op de reservelijst.
Datum : 10-07-2017
Er zijn weer nieuwe evenementen toegevoegd. Kijk onder de link Evenementen.  Houdt u s.v.p. ook uw e-mailbox in de gaten. Daar ontvangt u de uitnodigingen voor de evenementen. Is uw e-mailadres gewijzigd? Geeft dit dan meteen door aan de secretaris Gerard Kool.
Datum : 29-06-2017
De laatste uitslagen van de avondwedstrijden van dit seizoen is alweer een feit. Wie heeft de Kreupelbel gewonnen? Nieuwsgierig? Klik dan hier voor de avondwedstrijduitslagen.
Datum : 26-06-2017
Er zijn weer mooie foto's aangeleverd van de avondwedstrijd van 21 juni j.l. door Peter van Dijkman. Hartelijk bedankt hiervoor. Zie onder de link fotoalbums.
Datum : 26-06-2017
Jan Overstegen en Thijn Brummer hebben de Combi Zuiderzee in Den Helder gevaren. Het was voor allebei hun eerste wedstrijd ervaring. Thijn brak 200 mtr na de eerste start zijn mast, einde oefening. Jan heeft 4 wedstrijden gevaren met goed resultaat. 3x2e en 1x1e. het was een schitterend gezicht ze in de Marine haven te zien tijdens Sail Den Helder. De volgende Combi is in Enkhuizen. Proficiat Jan!
Datum : 19-06-2017
Er is een verslag binnengekomen van Eleonora de Boer. Eleonora was mee als opstapper op de "harem" boot van Peter de Wit.
U kunt dit verslag vinden onder de link Rondje Noord Holland. Helaas paste het niet meer in het clubblad dat volgende week in uw bus valt.
Vandaar dat er gekozen is om dit verslag op onze website te zetten.
Datum : 15-06-2017
De EC commissie is bij elkaar geweest en heeft weer leuke activiteiten ingepland. Zie de link Evenementen.
Er worden nog meerdere activiteiten ingepland.
September / varen in het Streekbos.
En waarschijnlijk in september nog een spontane BBQ.

Pagina 1 van 5 > >>