Nieuws

Pagina 1 van 3 > >>


Datum : 12-01-2018
Beste WSV de Kreupelleden, het is zover......... het beheer van de website wordt overgenomen door Rob Verhulst. Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en het aanleveren van de gegevens en foto’s de afgelopen 7 jaar. Niets werd iets maar nu is er tijd voor vernieuwing. Er komt een geheel nieuwe website. U kunt gewoon het aanleveradres van de website blijven gebruiken om uw info en foto’s aan te leveren. Nogmaals bedankt en tot ziens op de haven. Met hartelijke groet, Ireen Zijlstra-Korver
Datum : 07-01-2018
Het nieuwe jaar is weer gezellig gestart. Het Klootschieten was een drassig maar een gezellig spektakel. De Nieuwjaarsreceptie was enorm goed bezocht. Ferrie Veenings bedanken wij voor het bakken van de heerlijke oliebollen. Op naar het volgende evenement op 27 januari a.s. Zie voor meer info onder de link evenementen. Ook zijn er weer vele foto's gemaakt. Zie onder de link fotoalbums. Let op er zijn 4 pagina's met foto's!
Datum : 06-01-2018
Vanuit Saint Eustatius wensen wij iedereen een fantastisch 2018 met vele veilige mijlen.
 
Joke en Henk
Bluenose 
Datum : 17-12-2017
Op zondagmiddag 17 december is de Kerstworkshop gehouden. Er waren ongeveer 28 deelnemers. Er zijn o.l.v. Roelie Held en Gre Viegers ontzettende leuke schilderijen gemaakt. Geen één was hetzelfde. Wat een fantasie. Ook zijn er leuke vogelvoedersilo's o.l.v.Ireen en Eelko gemaakt. Ook waren er overheerlijke kersthapjes door Gré gemaakt. De bar werd draaiende gehouden door John en Annemiek. Suze heeft heerlijke taarten gebakken. Ook dankzij Nel hebben wij er met z’n allen een ontzettende leuke en gezellige middag van gemaakt.  Er zijn 100 foto's geplaatst. Zie onder de link fotoalbums.

Namens de EC wensen wij u hele fijne en gezellige Kerstdagen en een goed, gezond en vaarbaar 2018 toe. Wij zien u weer op zondag 7 januari tijdens het "Klootschieten" en/of de NIeuwjaarsreceptie. Voor meer info klikt u hier.

Datum : 14-12-2017
Volgt u ons al op Facebook?

Volgt u ons al op You Tube?

Oude foto's bekijken? Dat kan via onze Google webalbums.
U kunt zoeken op WSV de Kreupel.
Datum : 15-11-2017
U kunt u accu's niet meer inleveren bij WSV de Kreupel. Tevens is er een wijziging m.b.t. overnachten van  WSV de Kreupel leden met een logplaats elder. Zie voor deze info onder de link Huishoudelijk.
Datum : 12-11-2017
Er zijn 7 nieuwe fotoalbums aangemaakt. Rik de Vries, bedankt voor het aanleveren van deze foto´s! Zie onder de link fotoalbums.

Pagina 1 van 3 > >>