Leden die hun schip gedurende de winter verhaald hebben, wordt gevraagd de eigen ligplaats weer in te nemen.

Zo zijn de boxen/ stijgers weer vrij voor de ligplaatshouders.

17 april star de Kreupelbel-cup met de regeltjesavond. De eerste race is op 17 april, de laatste 26 juni. Op zondag 15 september varen we de “Palingrace” een 5 uurs wedstrijd in het kader van het afsluitweekend. Start 11.00 Deze wedstrijd telt niet mee voor het kreupelbel klassement.

Voor alle info en data klik hier

We kijken met z’n allen weer verlangend uit naar het voorjaar en de zomer. De ingrediënten voor een heerlijk lang weekend zon en zee zijn besteld, de havens zijn gereserveerd. Tijd voor het Rondje Noord-Holland 2019!

We varen het Rondje ‘om de Noord’ in het Hemelvaart weekend van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. Met op woensdagavond 29 mei om 19.00 u het palaver in het clubhuis.

Het Rondje Noord-Holland staat garant voor gezelligheid, met steigerborrels bij aankomst in de havens, op zaterdagavond een gezamenlijk diner en een feestavond en op zondagmiddag een afsluiting in het clubhuis. Het Rondje is dé gelegenheid om het zoute water op te gaan en dat niet alleen te hoeven doen. Bij tegenvallende weersomstandigheden bepalen we gezamenlijk een alternatieve route.

Zeilen staat natuurlijk voorop, maar de gezelligheid aan de wal mag niet onderschat worden. Muziek instrumenten zijn dan ook van harte welkom, ook tijdens de steiger borrels mits we niet de andere schepen die in de haven liggen tot wanhoop drijven.

Meld je tijdig aan! Da’s wel zo fijn voor de organisatie. Aanmelden kan middels dit aanmeldingsformulier. Graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 16 mei.

Tot ziens bij het Rondje Noord-Holland 2019 !

 

Stef, Jan, Anita, Rinus en Margo

Uw boot het water weer in? Neem s.v.p. contact op met Gerard Kool.
 

Bij jachthaven Andijk kunt u terecht voor het tanken van Shell GTL. De verkoop wordt verzorgd door het haventeam. (wel even afstemmen om wachttijden te voorkomen).

Wilt u een jerrycan laten vullen met GTL? De jerrycan kunt u dan afgeven bij de watersportwinkel. Later kunt u de gevulde jarrycan weer ophalen en uiteraard afrekenen.

GTL is een zeer schone diesel. (minder schadelijke uitlaatgassen en rook). Zeker voor oudere dieselmotoren eigenlijk een "must". Daarnaast heeft u ook (nagenoeg) geen last meer van schadelijke bacteriëngroei.