Namens de wedstrijdleiding van W.S.V. De Kreupel bent u van harte uitgenodigd voor de Kreupelcub-wedstrijden 2020

22 april      Regeltjesavond aanvang 20.00 u    

29 april      Avondwedstrijd          

6  mei        Avondwedstrijd

13 mei       Avondwedstrijd

27 mei       Avondwedstrijd

3  juni        Avondwedstrijd

10 juni       Avondwedstrijd

17 juni       Avondwedstrijd

24 juni       Avondwedstrijd

13 september    “Palingrace” een 5 uurs wedstrijd in het kader van het  afsluitweekend. Start 11.00 u. Deze wedstrijd telt niet mee voor het Kreupelbel klassement.

Melden vanaf 19.00 uur tot 19.30 uur in het clubhuis. De start is om 19.45 u. De finish sluit om 22.30 uur. Kosten (excl. drank e.d). € 5,- en er zijn altijd leuke prijzen, die voor iedere deelne­mer bereikbaar zijn. Daar zorgt ons handicapsysteem voor. NB: De SW toegift van 2 punten voor solo zeilen wordt in 2020 niet toegepast. Zie hier voor alle info op A4, voor op uw koelkast. Klik hier voor een toelichting op het Andijkhandicapsysteem (in PDF).

Op Zondag 16 februari Organiseren we weer de jaarlijkse KEEZ-DRIVE. We gaan er weer een gezellige middag van maken met leuke prijzen. U bent vanaf 13:30 hartelijk welkom in ons Clubgebouw "De Uitkijk". Na de Koffie starten we om 14:00 de KEEZ-DRIVE. Opgeven voor 9 februari bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij aanmelding graag aangeven of u een Keezbord mee brengt.

De evenmentencommissie kondigt vast de volgende leuke activiteiten aan. Nadere infomatie volgt nog.

Zaterdag                    7 Maart   – Bezoek waddencenter

Zaterdag / Zondag  28/29 maart – Testen Reddingsvesten

Zondag                    19 april   – EHBO aan Boord

Zaterdag / Zondag  9/10  mei  - Jollenweekend

Iedereen, jong of oud, vraagt zich wel eens af wat hij of zij met haar verloren tijd zou kunnen doen. Daartoe heeft de vereniging een kluslijst samengesteld. Ziet u een klus die u met liefde en plezier voor de club zou willen uitvoeren? Neemt u dan contact op met de persoon die bij de klus vermeld staat. Staat er niets dan moet u contact opnemen met Thijs Viegers. Die weet altijd alles.

Op 7 december j.l. is de workshop Elektra aan boord gegeven door leden van de Albin Vega Club. Klik hier  voor de powerpoint-presentatie.