Na deze koude, winderige zomer hopen we op een mooi najaar zodat we nog even kunnen genieten van nog wat vaartochten. Het jubileumfeest is achter de rug als u dit leest en we gaan ons weer opmaken voor een mooi programma in de Uitkijk.

Zoals u al van ons gewent bent is er iedere laatste zondag van de maand bijkletsen. Vanaf 15.00 uur staat de koffie en thee voor u klaar en de bar gaat open tot ongeveer 18.00 uur.

Marlies en Siert verzorgen een filmavond met een voorprogramma. Altijd weer een verrassing wat we te zien krijgen.
 
Na de najaarsledenvergadering zullen we foto’s vertonen van afgelopen 50 jaar, het Jubileum en het Bingovaren. Daar zitten hele hilarische foto’s bij. Ook kunnen deze avond de bestelde vesten opgehaald worden.
 
Als u de boot leeg gaat ruimen voor de winterperiode, houdt dan de reddingsvesten even bij de hand. Waarschijnlijk zijn de patronen al een aantal jaren oud en het vest is ook niet meer zo jong. Tjerk gaat samen met u kijken of ze nog voldoen! Volgend jaar weer veilig het water op.
 
Natuurlijk gaan we voor de Kerst weer iets maken en dan is 2023 alweer bijna ten einde. In de maand december is er geen bijkletsen in de Uitkijk. Waarschijnlijk heeft u het in die periode te druk met bijkletsen met familie en vrienden.
 
Zondag 7 januari 2024 nodigen wij u van harte uit om te komen Klootschieten en het glas te heffen op 2024.
 
Zondag 24 september
Bijkletsen 15.00-18.00 uur in de Uitkijk

Zaterdag 14 oktober
Filmavond
 
Zondag 29 oktober
Bijkletsen 15.00-18.00 uur
 
Vrijdag 3 november
Najaarsledenvergadering en fotopresentatie
 
Zaterdag 25 november
Reddingsvesten uitleg, controle en activeren 14.00 uur
 
Zondag 26 november
Reddingsvesten controle en weer opvouwen 14.00 uur
Bijkletsen 15.00-18.00 uur
 
Zondag 17 december
Kerstworkshop
 
Zondag 7 januari 2024
Klootschieten en Nieuwjaarsreceptie