De overheid heeft wilde plannen om voor de kust van Andijk een aantal eilanden aan te leggen waarop zonnepanelen worden geïnstalleerd. Weer een stukje van ons mooie IJsselmeer en vaargebied dreigt te verdwijnen. Dat kunnen we niet zomaar laten gebeuren! Daarom is er op 14 september een petitie gestart om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen tegen dit plan. De petitie zal 1 oktober aangeboden worden aan de gemeente. Haast is dus geboden, invullen kan tot en met 30 september. Vul direct de petitie in via onderstaande link. Na het invullen ontvangt u nog een mail om uw stem te bevestigen. https://petities.nl/petitions/behoud-het-ijsselmeer Schroom niet om deze link door te sturen naar een ieder die het IJsslemeer een warm hart toedraagt.

Iedereen, jong of oud, vraagt zich wel eens af wat hij of zij met haar verloren tijd zou kunnen doen. Daartoe heeft de vereniging een kluslijst samengesteld. Ziet u een klus die u met liefde en plezier voor de club zou willen uitvoeren? Neemt u dan contact op met de persoon die bij de klus vermeld staat. Staat er niets dan moet u contact opnemen met Thijs Viegers. Die weet altijd alles.

Bij jachthaven Andijk kunt u terecht voor het tanken van Shell GTL. GTL is een zeer schone diesel. (minder schadelijke uitlaatgassen en rook). Zeker voor oudere dieselmotoren eigenlijk een "must". Daarnaast heeft u ook (nagenoeg) geen last meer van schadelijke bacteriëngroei.

WSV De Kreupel is ook op Social Media actief. Volgt u ons al op You Tube  of FACEBOOK?