Datum 16-10-2018

Loods in de winter

In de wintermaanden kunnen leden van de Kreupel de loods huren om onderhoud aan hun schip te plegen. De loods dient echter niet als overdekte winterstalling. Voor informatie kun u zich wenden tot de havenbeheerder Thijs Viegers.

Datum : 15-11-2017

U kunt uw accu's niet meer inleveren bij WSV de Kreupel. U kunt terecht bij Stichting Jachthaven Andijk  Daar staat een milieu container vlakbij de kraan waar ze in geplaatst kunnen worden.

Datum : 20-12-2015
Wilt u uw schip te water laten, op de kant zetten of wilt u tussendoor uw schip laten takelen?
Dan kan!

VOORJAAR: U kunt contact opnemen met Thijs Viegers (Coördinator hijsploeg) of de dienstdoende havenmeester.

NAJAAR: In overleg met Thijs Viegers via het aanmeldingsformulier elders op onze site. Zie het formulier onder de  link hijsploeg-winterstalling. (dit formulier volgt later dit jaar)
Datum : 09-04-2012
Wist u dat u als lid gebruik kunt maken van draadloos internet - WIFI? Het wachtwoord is bij de dienstdoende havenmeester bekend.
Datum : 13-11-2010

Wist u dat u als Kreupellid gratis gebruik kunt maken van de afzuiginstallatie voor de vuilwatertank bij de Stichting haven?

Datum : 13-11-2010

Wist u dat u de Kreupelwimpel kunt kopen bij de Havenmeester?

Datum : 13-11-2010

Wist u dat u als ligplaatshouder van de watersportvereniging de Kreupel gratis gebruik kunt maken voor een ligplaats in de Natuurhaven De Kreupel. Dit als u kunt aantonen dat u lid bent van de Kreupel d.m.v. de Kreupelwimpel en uw registratiekaart van de Ned. watersportverbond. U moet alleen de toeristenbelasting betalen.

Datum : 13-11-2010

Wist u dat de vuilcontainers alleen bedoeld zijn voor huisvuil en niet voor uw oude bootkussens of ander onhandelbaar "grof" vuil. Wij verzoeken u zelf uw grof vuil af te voeren bij een speciaal vuilstortplaats in uw gemeente.