Donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020 varen de Kreupelaars weer het jaarlijkse Rondje (om) Noord Holland. Alle schippers en hun bemanningsleden zijn van harte welkom. U vaart voor eigen risico en dient zelf in te schatten of uw schip, de uitrusting en de bemanning voldoende zeewaardig zijn om veilig mee te varen. We varen tenslotte ook over de Noordzee. Natuurlijk denkt de organisatie graag met u mee als u twijfelt. Zie hier voor de contactgegevens en het inschrijfformulier dat voor 5 mei dient te worden geretourneerd (en niet meer in de brievenbus van de vereniging!). Vergeet u uw paspoort/ ID-kaart niet? Tot ziens op het palaver op woensdagavond!

In de eerste 2 weken van de zomervakantie (Noord) organiseren wij zeilinstructie voor de jeugd 8-14 jaar. Er wordt door (deels eigen) instructeurs les gegeven in de Optimist en Splash. Het CWO-sycteem wordt gehanteerd. Voor meer informatie klikt u hier. Voor een inschrijgvingsformulier klikt u hier. Eerste week: 6 juli t/m vr 10 juli en de tweede week: ma. 13 juli t/m vr. 17 juli.

In de bijlage een uitnodiging voor een middagje Eerste Hulp Aan Boord door onze eigen secretaris! Heb je belangstelling? Laat het de evenementencommissie weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor 1 april. Heb je gerichte vragen over Eerste Hulp aan boord? Laat het Anita Spaargaren (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.weten voor 1 april, dan neemt ze dat  mee in haar verhaal op 19 april.

Namens de wedstrijdleiding van W.S.V. De Kreupel bent u van harte uitgenodigd voor de Kreupelcub-wedstrijden 2020

22 april      Regeltjesavond aanvang 20.00 u    

29 april,  6 mei, 13 mei, 27 mei, 10 juni, 17 juni, 24 juni wedstrijdavonden

13 september    “Palingrace” een 5 uurs wedstrijd in het kader van het  afsluitweekend. Start 11.00 u. Deze wedstrijd telt niet mee voor het Kreupelbel klassement.

Op wedstrijdavonden melden vanaf 19.00 uur tot 19.30 uur in het clubhuis. De start is om 19.45 u. De finish sluit om 22.30 uur. Kosten (excl. drank e.d). € 5,- en er zijn altijd leuke prijzen, die voor iedere deelne­mer bereikbaar zijn. Daar zorgt ons handicapsysteem voor. NB: De SW toegift van 2 punten voor solo zeilen wordt in 2020 niet toegepast. Zie hier voor alle info op A4, voor op uw koelkast. Klik hier voor een toelichting op het Andijkhandicapsysteem (in PDF).

De evenmentencommissie kondigt alvast de volgende leuke activiteiten aan. Blokkeert u vast de datum in uw agenda. Nadere infomatie volgt hier.

Zaterdag / Zondag  9/10  mei  - Jollenweekend